Point Break 1374

Point Break 1374 bruksprovs segrare 2018 godkänd i SWB.
WFFS: Inte bärare av anlaget.
Språngavgift 1000:- samt 9 000:- vid levande föl.
Priserna är exkl.moms och övriga avgifter.
Film:
Point Break 1374
(5 år 120 7/6-2019) 

Kvick, scoopig, exceptionell teknik, fantastisk galopp med en inställning till hoppning av absolut världsklass. 
Hingst efter Action Breaker – Balou du rouet – Looping 168cm hög, med en galopp och hoppning som häpnar. Denna blodskombination har slagit till 100%.
2018 vann han bruksprovet och fick bland annat omdömet: Reaktionssnabb atletisk hingst med mycket scoop och en fantastisk inställning. 
Han har mycket god balans i så väl skritt, trav och galopp, där galoppen är hans starkaste kort.

Hans första avkommor har en atletisk kropp och bra storlek, en härlig uppsyn, med fantastisk temperament.  

Fadern Action Breaker som tävlats av Alvarez Moya på absoluta topp nivå har lämnat mängder med hästar i CSI 5* 160 hoppning.

Morfadern är Balou du Rouet där namnet talar för sig själv. Denna avelsgigant som lämnat så många avkommor, över 50 godkända söner och ett otaligt antal avkommor i svår internationell hoppning.

Moderns första avkomma, är den godkända hingsten Point Break 1374. Hon själv var som 4åring högt bedömd på Strömsholm med 17p. Hon har tävlat upp till 130 nivå med Anders Lagergren.

Mormor Lambretta har tävlat lättare klasser.

Mormors mor som bland annat lämnat Point Breaks mormor Lambretta, samt Colibri e:Cardento  Som var tredje placerad i VW GP finalen på Flyinge 2015, samt flera placeringar i GP, Bland annat i Strömsholm och Norrköping. Caravelle e: Carano som lämnat Lowellie såld som 6 åring till Royne Zetterman & Sofia Farman, senare tävlad internationell 150. 
Avkomman Medoc II e: Germus R Deltog i OS 2004  samt tävlat flitigt internationellt. Har var även 2 på unghäst VM som 5åring.
Oberon e: Celano har tävlat framgångsrikt i internationell 160 hoppning samt Nations cup.

Redan som treåring hoppade Point Break hem topp poängen 10/10. Han har flera vinster i 120 och är kvalad till Falsterbo där ni kommer kunna se honom innan han anländer till vår station.

Ta chansen att betäcka med denna exceptionella hingst. Med så många kvalitéer och ett väl späckat prestationsblod på så väl moderns som faderns sida.

En stark sto familj där vi själva ridit ett flertal bland annat mamman Beretta, Mormor Lambretta, Mormors syster Caravelle och dottern Lowellie som är utbildad av oss till och med 6 års ålder då hon såldes till Zetterman/Farman och senar tävlades internationell 150.

Kommer vara stationerad efter Falsterbo, Semin tillgängligt från
måndag 15/7 vecka 29 fram till 17/8.

                                                                     MISSA INTE CHANSEN!